Nagellak

Urban nails – Be Juweled soak off gelpolish

Be Jeweled gelpolish van Urban Nails, de beste kwaliteit voor op de natuurlijke nagel. Het product wordt uitgehard onder een snelle uv/led lamp, het verwijderen van de gelpolish gebeurt elektrisch. Met gelpolish heb je er geen omkijken meer naar!
Standaard wordt eerst de base coat aangebracht, vervolgens de kleur en als laatste de hoogglanzende top coat. Een draagtijd van 2 weken is gegarandeerd. Afhankelijk van de kwaliteit van de nagels en de intensiteit van gebruik kan het makkelijk nog 1 tot 2 weken blijven zitten.

Nagels lakken

Caption

Je nagels mooi gelakt met Caption, de nieuwste productlijn van Young Nails uit de USA. Caption is een supersnel drogende lak die zo hard wordt als een gel en daardoor lang mooi blijft. De base coat heeft een ingebouwde nagel verharder die een verzwakte nagel binnen 6 weken op sterkte brengt. Standaard wordt eerst de base coat aangebracht, vervolgens de kleur en als laatste de mooi glanzende top coat. Evt. kan er over de kleur nog een top effect laag aangebracht worden voor een speciaal effect.

De nagellak is eenvoudig met nagellak remover te verwijderen.

 

 

 

 

 

Deel: