IBX nagelreparatie en Dadi’Oil

IBX
Nagels die scheuren zijn vaak te droog waardoor ze hard en brokkelig worden. Dit ontstaat doordat handen veel in contact komen met water en allerlei andere uitdrogende/bijtende stoffen (zeep/schoonmaakmiddelen).
IBX repareert gescheurde en/of gespleten nagels en samen met Dadi’Oil maakt het de natuurlijke nagel weer mooi en sterk! Dit versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX is kleurloos en dus onzichtbaar.

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen die het eiwit keratine bevatten. De keratine in de nagel bepaalt de hardheid van de nagel. De cellen van de nagelplaat vormen niet een aaneengesloten geheel maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt door in deze holtes. IBX hecht alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar.

 

 

 

 

 

DADI’OIL
Dadi’Oil is een fantastisch verzorgende nagelolie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagel en de nagelriem. Het bevat drie organische oliën te weten avocado, olijf en jojoba. Er is natuurlijke vitamine E toegevoegd. De samenstelling bevat totaal 21 essentiële oliën en heeft een aangename geur. Onmisbaar voor mooie en gezonde nagels!

 

Deel: